Nyheter


               


Nyheter 2019

 

   


                                                                                                                                                       


30/6 Idag i värmen med värmeslag kändes det som så startade vi vår andra rallytävling och har nu gått vidare till nästa klass. Ylva fick bada i kanalen på vägen hem.


21/6 Vi önskar er alla en riktigt glad midsommar!!


16/6 Idag har Karolina Hårsmar och Icefyre Renettles Malta "Malta" startat i anlagsklass viltspår med godkänt resultat. Stort grattis! Heja er!


8/6 Idag anordnades en kennelträff för alla Icefyres kullar. Hur kul som helst!


2/6 I helgen har Gunnel Andersson och Icefyre Renettles Eda "Edda" deltagit i Apportera för livet. Ett stort arrangemang som drog in en stor summa pengar till cancerfonden.Lördagens tävling var en lagtävling på elitnivå där Gunnel och Edda skrapade hem 91 poäng och laget, Team x, slutade på 15e plats. På söndagen var det en individuell tävling där Edda slutade på 90 poäng, en 7e plats av 60 startande i ÖKL.

Stort grattis! Så kul!!


30/5 Idag har Linn Wittlock och Icefyre Renettles Starling "Ebba" debuterat i ÖKL på B-prov. De fick ett 3e pris. Grattis Linn!


27/5 Kennelträff 8/6.


19/4 Glad Påsk!!!


19/4 Idag jobbade Gunnel och Edda till sig sitt andra 1:a pris i ÖKL på ett B-prov i Grillby och är därmed uppflyttade till EKL. Stort grattis, ni är grymma!!


19/4 Idag har Ylva och matte varit till "AlltidHundtid" och gjort Påsksniffen, träningen med 4 sök, eukalyptus. Ylva sniffade sig till alla gömmorna!


14/4 Stort grattis till Gunnel Andersson och Icefyre Renettles Eda "Edda" som idag jobbade till sig första priset i ÖKL på ett WT i Slycke! Hurraa!


19/1 Idag har Alice Boivie och Icefyre Renettles Kettricken "Lyra" gjort sina första starter i avancerad klass i rallylydnad med en godkänd start och en start med ett poäng ifrån godkänt. Grattis! Alice berättar att Lyra är som vanligt lika cool, miljötrygg och med fullt fokus på sin uppgift trots en stimmig tävlingsplats.                                       


1/1 Gott nytt år! För lite oftare uppdatering kika in på vår sida på Facebook, Icefyre.