Arkiv 2021

       Ni har väl inte missat att vi finns på facebook? Sök på Icefyre!     


       Nyheter 2021!


24/12 God Jul!


23/10 Stort grattis till Jenny Lager och Puma "Icefyre Ylvas Epiny" till championatet i rallylydnad Så kul! Kennelns första rallychampinjon.


7/10 I söndags hade vi en mycket trevlig kennelträff. Tack alla som kom :)


5/10 Stort Grattis Jenny Lager och Icefyre Ylvas Epiny "Puma" som i söndags tog sitt andra CERT i rallylydnadens mästarklass!


18/9 idag vann Annika Hernqvist och Icefyre Ylvas Elisi “Easy" labradorklubbens WT-mästerskap (nkl) hos LabVäst. Stort grattis till er!


14/9 debuterade Maria Järleskog och Icefyre Ylvas Lord Keft "Hobbe" i rallylydnad på Strängnäs brukshundsklubb! De fick 97 p av 100 på första banan och 85 p på den andra! Två kvalificerade resultat, stor grattis till er!


11/9 I tisdags startade Maria Järleskog och Icefyre Ylvas Lord Keft "Hobbe" på en kvällstävling i agility i Fagersta. De kom 3a i en hoppklass och fick sin första pinne. Stort grattis till er!


5/9 var Alice Boivie och Icefyre Renettles Kettricken "Lyra" iväg och startade i rallylydnad avancerad klass där de knep en fjärde plats. Stort grattis till er!


5/9 var Jenny Lager och Icefyre Tintaglias She Who Remember "Amber" samt Icefyre Ylvas Epiny "Puma" iväg och tävlade i rallylydnad på Valdemarsviks bhk. Amber tog sitt 3e kvalificerade reslutat med 90 p på 3e starten och därmed sin första titel RLD N. Puma och Jenny gjorde debut i mästarklass och där blev det klassvint med 95 p och därmed första certet. Stort grattis! Wohoo!


28/8 debuterade Maria Järleskog och Icefyre Ylvas Lord Keft “Hobbe" i en officiell agilitytävling i Flen med en felfri runda och knep fjärdeplatsen. Stort grattis till er!


9/8 Idag gratulerar vi Jenny Lager och Icefyre Ylvas Epiny "Puma" och Icefyre Tintaglias She Who Remember "Amber" som ihelgen startade i rallylydnad. Puma fräschade upp minnet efter "mammaledigheten" i avancerad klass med två kvalificerade resultad. Amber debuterade i nybörjarklass med också två kvalificerade resultat.


25/4 Glad misommar!


4/4 Alla valpar är placerade.


1/4 Glad Påsk!!


28/3 Nu är valparna här!


20/2 Puma är dräktig och vi ser fram emot valparna i slutet på mars.


11/2 Intresselistan för valpkullen som är planerad i vår mellan Puma och Bruce börjar bli full. Eventuellt att vi tar emot något mer intresse.


24/1 Det blev en lyckad parning ihelgen mellan Puma och Bruce, vi hoppas på valpar i slutet av mars.


11/1 Puma löper och ska åka och träffa Bruce nästa helg. Håll tummarna!