Valpar våren 2021

Valpar 2021!


ALLA VALPAR ÄR PLACERADE.

                                                   


RLD N RLD F RLD A J Icefyre Ylvas Epiny "Puma" parades med Tyron Missouri at Drumgoose "Bruce" och valparna föddes 28 mars.


Vi förväntar oss lyhörda och stabila hundar med stor arbetslust.


Puma har under hösten fått ett 1a pris i NKL, har startat på flertalet rallylydnadstävlingar och tränas även inom nose work. Hon har deltagit på flera jakter där hon apporterat fasan, and, duva, hare, rapphöns och svartfågel. En okomplicerad och följsam tik som alltid gör sitt bästa! Puma bor hos Jenny Lager och ägs av Elin Knutsson Karlsson. Vi sparade avelsrätten för en kull när vi sålde Puma.


Bruce är en import från Irland, han är en mycket godmodig och trygg hund. Bruce är en stark jakthund med stort driv som är helt lugn vid sidan. Han är väldigt stabil att ha med på jakter och prov och har startat på prov inom SGL och WT. Bruce används främst till apportering vid praktisk jakt med kanin, and, fasan och rapphöna. Bruce har fått två valpkullar sen tidigare hos Roekull, varav en avkomma bor tillsammans med honom. Valpen beskrivs som mycket trevlig och lovande. Bruce bor hos Anders och Pia Larsson och tränas av husse!Puma                                                                                  Bruce

Rasdata                                                                                Rasdata                                                           

                                                                                             K9data.com