Arkiv 2017


               


Arkiv 2017


 

   


                                                                                                                                                       


6/11 Nässla och husse gjorde en insats under natten och letade reda på en skjuten gris som hade vinglat in i skogen ett femtiotal meter från skottet.


22/10 Riska fick idag apportera sin första varma fågel. Det blev ett linjetag till en fasan. Hon skötte sig med bravur! Nässla fick nöja sig med ett par ladugårdsduvor.


16/10 Linn Abrahamsson och Icefyre Renettles Starling "Ebba" startade på ett officiellt B-prov i NKL i Askeby idag som arrangerades av SSRK Östergötland.  De jobbade ihop till ett fint 1a pris. Stort grattis!


7/10 Alice Boivie och Icefyre Renettles Kettricken "Lyra" startade i rallylydnad idag och fick sin andra titel (RLD F) samt en 2a placering på 95p i Norsborg. Stort grattis!


6/10 Ännu ett 1a pris i öppenklass viltspår för Alice och Lyra hos SSRK Östra, vad ni är grymma! Grattis.


30/9 Linn Abrahamsson och Icefyre Renettles Starling "Ebba" deltog på en andjakt idag. Linns egna ord från jakten: Ebba var tyst och stadig med en stor vilja till att arbeta.


16/9 Gunnel Andersson och Icefyre Renettles Eda "Edda" startade idag på ett officiellt B-prov i ÖKL i Askeby som arrangerades av SSRK Östergötland. De jobbade ihop till ett fint 1a pris. Stort grattis!


5/9 Idag startade Alice och Lyra sin första öppenklass i viltspår hos SSRK Östra och fick ett välförtjänt 1a pris. Stort grattis!


26/8 Idag vann Alice och Lyra årets upplaga av Ungdoms SM. Stort grattis vad ni är duktiga!


5/8 Husse och Nässla  startar på ett officiellt B-prov där de jobbar ihop till ett fint 1a pris i EKL i Sörsjön, Norrköping. Husse är mycket nöjd!


29/7 Idag gratulerar vi Gunnel Andersson och Icefyre Renettles Eda "Edda" till titeln bästa labrador och totalseger i Östergötlands Lilla Retrievermästerskap. Ett mycket bra hundjobb och lugnt och fint fört.


20/7 Semestrar husse och matte i skärgården och kunde givetvis inte låta bli att kasta en dummie eller två ;).


14/7 Idag inviger Ylva kennelns alldeles egna agilitybana/rallylydnadsbana.


29/6 Idag drillades både husse och matte inklusive Nässla och Ylva av Jens Palmqvist på kurs hos Elin Knutsson Karlsson/Hundutveckling i Harmoni i Tybble. Det var mycket lärorikt! Alice Boivie med Lyra och Katarina von Schultz med Fitz drillades under ÖKL-dagen respektive NKL-dagen.


19/6 Nu börjar det kläckas små, söta kycklingar.


15/5 Idag spårade Alice och Lyra ihop till godkänt i anlagsklass i viltspår i Västerbotten. Stort grattis!


13/5 Idag arrangerade vi en kennelträff med träning, liten tävling i WT-anda och grillade hjortburgare. Gunnel Andersson med Edda korades till kennelmästare. Stort Grattis! Så kul att så många kunde deltaga!


22/4 Alice och Lyra startade på ett officiellt i B-prov i Stockholm och jobbade snubblande nära ihop till ett 1a pris, nästa gång sitter det! Grattis!


18/4 Tog Alice Boivie och Icefyre Renettles Kettricken "Lyra" sin första titel i rallylydnad (RLD N) med hela 95p i Umeå. Grattis!


2/4 Idag gratulerar vi Gunnel Andersson med Icefyre Renettles Eda "Edda" för en mycket fin andra placering på hela 95 p på WT (NKL) i Slycke. Starkt jobbat!


22/1 Nässla blev dagens hjälte när hon spårade en bukskjuten hjort.


2/1 Ylva valpade natten till idag och fick sju friska valpar. Det blev 4 mörka hanar och 3 lite ljusare tikar. Allt har gått jättebra! Vid intresse hör av er till Kullaholm's kennel.